Welkom bij Mister shiatsu

Wij mensen kunnen op 4 gebieden genezen en helen.
Fysiek - Emotioneel - Mentaal - Spiritueel

De westerse (reguliere) geneeskunde is vooral gericht op de fysieke kant. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de emotionele en de mentale kant. Er is ook een spirituele kant waar we kunnen helen. Dit is het gebied van de ziel, de energetische kant van de mens.

Als we ziek worden zijn we uit evenwicht. De ziel geeft via ons lichaam een signaal. Het is een uitdaging om te zoeken wat de ziel wil leren en waar er blokkades en onbewuste overtuigingen zitten. Dan krijgen we ook een antwoord op vragen als: waarom gebeurt dit en wat kan ik eraan doen. Het is een bewustwordingsproces.

Genezen betekent dat de symptomen (lichamelijk en emotioneel) verdwijnen.Met helen wordt bedoeld dat de ziel iets leert en ‘heel’ wordt.Dit kan je leven veranderen en heel vaak verdwijnen ook de klachten.

Je hoeft niet eerst ziek te worden om te gaan zoeken wat je ziel graag wilt. Mijn spirituele begeleiding houdt in dat je weer in contact komt met je ziel en gaat leven vanuit je hart. Dit alles doe ik met liefde, respect en aandacht.

Nieuws

Producten